WMD:

WebmasterDersler

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Pts Nedir? Zararları Nelerdir?

PTS'nin açılımı Paid To Sign up'dır. Yani kayıt başına ödeme olarak da anlatabiliriz. Biraz daha açıklayıcı olarak anlatırsak reklamlara tıklayıp üye olup ödeme almaktır. Bunun için bazı siteler vardır. Bu sitelerde 2 farklı üyelik tipi bulunmaktadır.



1-Bu işlerle hiç uğraşmadığım için pek üyelik tiplerine verilen isimleri bilmiyorum sadece birkaç bilgim var ve o bilgileri burada paylaşacağım.1.üyelik tipinde orda tekliflerdeki reklamlara üye olur ve para kazanırsınız ve paranızı belli bir limite ulaşınca çekersiniz. Herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez.


2-Bu üyelik tipinde websitenizdeki reklamlara üye olunmasını sağlarsınız. Sisteme belli bir miktar para yatırdıktan sonra teklif verirsiniz. Diğer üyeler reklamınıza üye oldukça paranız azalır. Böylece reklamlara üye toplamış olursunuz ve reklam şirketinden ücret alabilirsiniz.


Tabi PTS öyle zararsız bişey değil. Bence siteler için zararlı olan bir sistem. Çünkü zorla anlaştığınız reklam şirketi bu PTS işine anlarsa sizden vazgeçebilir. Üyeliğiniz kapatılabilir. Ve o kadar emek vererek hazırladığınız websitenizin adı kötüye çıkabilir. Ek olarak sizin pts sistemi kullandığınızı anlayan reklam şirketi hesabınızı kapatırsa hesabınızda normal kazandığınız para da gidebilir. Yani bir sürelik fazladan kazanç için sitenizi kötülemeye ve gelecekte çok daha az para kazanmanıza neden olabilir.
Share it Please

ilkoynanis

www.webmasterdersler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Webmaster-Dersleri. Designed by Templateism | Love for The Globe Press