WMD:

WebmasterDersler

11 Mayıs 2014 Pazar

Reklam Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Reklam şirketlerinin reklamları websitesine koyup kazanan birçok kişi vardır. Ama bunu yapıp iyi bir kazanç sağlamak için ise gerçekten emek sarf edilmiş bir sitesi olmalıdır. Öncelikle siteyi para kazanmak için açmamış olunmalıdır. Ve belli bir süre geçmiş olmalısı gerekmektedir. Neden belli bir süre derseniz o süre içerisinde sıralamalarda yükselmeli arama motorlarında öne çıkar site ve böyle olunca da reklam firmaları tarafından kabul edilmek daha kolay olur. Eğer bunları tamamladıysanız şimdi size reklam firması seçerken dikkat edilmesi gerekenlerin birazını anlatacağım. 

1-Güvenilir olmalı
Seçtiğiniz reklam firması güvenilir olmalı. Yani birazcık araştırma yapmalısınız çünkü çoğu firma ödemeleri tamamıyla yapmıyor. O yüzden yarı yolda kalmamak için araştırma yapmalısınız.

2-Rahatsız edici reklamlar olmamalı
Emek verdiğiniz sitenizde sırf birazcık daha fazla kazanmak için ziyaretçileri rahatsız etmek saçma olur. Hem zaten böyle oluncada ziyaretçi sayısında azalma olur. O yüzden reklamları rahatsız etmeyen firmalarla çalışmalısınız.

3-Ödeme kanıtları olmalı
Çalışmaya karar verdiğiniz firmanın ödeme kanıtlarını araştırmalısınız.

4-Destek bölümü olmalı
Firmanın kullanıcılara destek veren onlara yardım eden destek bölümü olmalı ve kısa zamanda cevap vermelidir. 

5-Ödeme alacağınız sisteme ödeme yapıyor olmalı
Mesela siz paypal ödemesi alacaksınız o zaman paypala ödeme yapan firma bulmalısınız yoksa kazancınızı alamazsınız.
Bunlara uyan firma bulduktan sonra minimum ödeme limitini geçtiğiniz zaman ödeme isteyin mesela 5$ ödeme limiti varsa paranız 5$ olunca ödeme isteyin eğer firma ilk ödemenizi başarıyla yaparsa diğer ödemeleri de tahminen başarıyla yapar yinede siz parayı fazla  biriktirmemeye çalışın.
Share it Please

ilkoynanis

www.webmasterdersler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Webmaster-Dersleri. Designed by Templateism | Love for The Globe Press