WMD:

WebmasterDersler

3 Eylül 2014 Çarşamba

Blog Açarken Konu Seçme Meselesi



Blogunuza konu seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yeni bir blog açan herkesin başına gelen bir durumdur bu durum. Ben bu durumda genel konuları seçmenizi öneririm. Yani konularınızı sadece küçük bir yere odakla yazarsanız en son yazacak makaleniz kalmayabilir. Sonuçta bir konu hakkında ne kadar yazabilirsiniz ki. Ama blogunuz genel bir blog olursa ve birden fazla konu hakkında yazarsanız hem makale yazmanız sizin için daha kolay olacaktır hemde ziyaretçilerinizi sıkmamış olacaksınız. Daha çok konu daha çok özgün makale mantığıyla ilerleyebilirsiniz.


Diğer bir önemli konu ise bilginiz olan konularda yazmanızdır. Yani herhangi bir bilginiz olmayan veya çok az bilginiz olan konularda yazdığınız yazılar hem insanları yanıltacak hemde blogunuzun kalitesini düşürecektir. Yani hiçbir insan yalan yanlış bilgiler veren bir blogun yazılarını okumak istemez.



Bilginiz olan birkaç konuyla başladığınız blogunuz eğer yazılarınızı da düzgün, okunaklı ve düzenli yazarsanız gelişme gösterecek ve ziyaretçi sayısı zamanla artış gösterecektir. 

Şimdiden başarılar(yazın kafanıza göre )
Share it Please

ilkoynanis

www.webmasterdersler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Webmaster-Dersleri. Designed by Templateism | Love for The Globe Press