WMD:

WebmasterDersler

10 Temmuz 2014 Perşembe

Forum Tanıtımlarının Sitelere Katkıları



Çoğunuz internette gezerken forum tanıtımı yapan kişiler görmüşsünüzdür. Azıcık dikkat edildiğinde bu konunun ilgi çeken ve ticareti yapılan bir konu olduğunu anlamışsınızdır.  Peki bu konunun sitelere ne gibi yararları varda bu kadar ticareti yapılıyor? Bazı forumlarda sitenizi ekleyin bölümleri vardır. Bu bölümlere sitenizi ekleyerek hem hit alabilir hem de backlink kazanabilirsiniz. Forum tanıtımı böyle olmaktadır.



Bunu yapmak için illa ücret ödemeniz gerekmez eğer sizde satan kişiyle aynı kalitede yaparım diyorsanız site ekle bölümlerine sitenizi ekleyebilirsiniz. Ama benim tavsiyem ise sitenizde yayınladığınız makalelerinizi forumlarda yayınlamanızdır. Ama site adresinizi insanların gözüne vura vura değil site adresinizi en alta küçük harflerle yazmanız daha yararlı olacaktır. Çünkü kimse heryere site adresi yazılmış bir makaleyi okumak istemez yani benim kendi düşüncem böyle. Diğer bir konu ise makalenizi paylaşacağınız forumun ilgili alt forumunda konu açmanızdır. Mesela blog SEO ile ilgili o zaman SEO bölümüne konu açılması gerek. Yani en fazla kişinin bulunduğu yer yerine ilgili yere konu açmanız daha iyi olur. Çünkü o forumdan size hit gelecek ve sitenizin yararınıza olacaktır. Neden yararınıza olan bir şeye zarar veresiniz ki. Düzgünce paylaşıp daha fazla insanın okuması ve bilgi sahibi olması varken neden forumlarda konu ve mesaj kirliliği yapasınız ki. Böyle yaparsanız en fazla 1-2 defa yapabilirsiniz daha sonra forum yöneticileri yaptığınız saçmalığı fark eder ve hesabınızı kapatır. Böylece bir daha makalelerinizi forumlarda yayınlayamazsınız.




Benim düşünceme göre makalelerinizi forumlarda paylaşmanız site ekle bölümlerine konu açmanızdan daha yararlıdır. Tabi bu işi düzgün bir şekilde kirlilik oluşturmadan yaparsanız. Böyle yaptığınızda forumlarda itibarınızda yükselir. Aynı zamanda sitenize çok büyük ve önemli faydaları olmaktadır.
Share it Please

ilkoynanis

www.webmasterdersler.com

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (http://webmasterdersler.blogspot.com.tr/2014/07/forum-tantmlarnn-sitelere-katklar.html​​​​​​​ buradan) Forum tanıtımı hizmetlerimizle ilgili ufak bir bilgi notu ve sayfamıza ait bir link (http://www.sadeceon.com/Categories/online-pazarlama/forum-tanitimi) paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Ekrem Yüksel
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Webmaster-Dersleri. Designed by Templateism | Love for The Globe Press