WMD:

WebmasterDersler

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Hangi Site Nasıl Reklam Türünü Kullanmalıdır?




Evet bu konu çoğu kişi tarafından merak edilen bir konudur. Çoğu kişi sitesinden daha çabuk para kazanma ve daha çok kazanmak derdindedir. Bana göre bu yanlış bir konudur böyle yapılması sitenize zarar vermektedir  Hatta bazı sitelerin sırf reklam için kurulmuş olduğunu farkedersiniz.  Sitenize zarar vermemek için doğru reklamları seçmeniz gerekmektedir.

Eğer blog veya forum tarzı bir siteniz varsa ve ziyaretçileri reklamlarla rahatsız etmek istemiyorsanız tıklama bazlı olan reklamları en fazla 3 banner şeklinde kullanmanızı öneririm. Tabi sadece banner tıklanıcak onun dışında Pop-up reklamlar olmayacak. Böylelikle kullanıcıyı rahatsız etmez ve sitenizin  gelişmesini önlemezsiniz. Ek olarak bannerları konu yanları ve üstlere koymanız daha iyi olmaktadır yani konu içine koyarsanız ziyaretçiyi rahatsız edebilirsiniz. Size tavsiyem Google Adsense kullanmanızdır tabi Adsense her siteyi kabul etmez ve kabul edilmek öyle kolay değildir yani Adsense kabul etmediyse diğer reklam şirketlerini kullanabilirsiniz. Adsense harici tavsiyem ise ReklamStore’dur.


Eğer dosya indirme veya adult bir siteniz varsa pop-up reklamlar kullanmanız sizin için daha iyi olmaktadır. Yani zaten böyle sitelerin sahiplerinin çoğu pop-up kullanmaktadır. Böylelikle daha çok kazanç sağlayabilirsiniz. Yine buna da ek olarak link kısaltma siteleride kullanabilir ve indirme sitelerinin kampanyalarını kullanabilirsiniz. Zaten bu tür siteler war.ez ve adult(pornografik) içerikli siteler oldukları için Google Adsense bu şirketleri kabul etmez ve bu yüzden PopAds gibi pop-up reklam şirketlerini tercih etmeniz gerekmektedir.
Share it Please

ilkoynanis

www.webmasterdersler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Webmaster-Dersleri. Designed by Templateism | Love for The Globe Press